Wie is BE?

BE is Brenda Eerdhuijzen

Voordat ik mijn eigen bedrijf BE Your Office Support begon, ben ik zo’n 20 jaar werkzaam geweest als secretaresse/management assistent, voornamelijk in de zakelijke dienstverlening.

Naast mijn werk is er tijd voor vrijwilligerswerk. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel ervaring heb in uiteenlopende functies, een behoorlijk netwerk heb opgebouwd en veel mensenkennis heb opgedaan.

Ik ben een persoon die zich werkzaamheden snel eigen maakt, ik heb geen 9 -tot-5-mentaliteit en kan zowel in teamverband als solo werken.

Mijn opdrachtgevers kunnen rekenen op een vertrouwelijke behandeling van gesprekken en documenten. Dit vloeit voort uit mijn jarenlange ervaring als juridisch secretaresse bij een advocatenkantoor. Het is voor mij een tweede natuur geworden om routinematig te werk te gaan met vertrouwelijke documenten. Desgewenst kan er een geheimhoudingsverklaring getekend worden.

Neem contact met mij op voor meer informatie:

brenda@beyourofficesupport.nl of 06-51263210.

BE Your Office Support – contact